Vi er forhandler af plankegulve

Hos Flex Gulvservice forhandler vi flot plankegulv af høj kvalitet. Vores leverandør Wiking gulve er særligt udvalgt på grund af den høje kvalitet, så vi kan tilbyde vores kunder flotte og holdbare gulve mange år frem.

Plankegulvene har et toplag på 4-12 mm, så det kan holde til mange gulvslibninger. På den måde sikrer du, at dine gulve kan holde i mange år og samtidig tåle vedligeholdelse, så du altid har flotte gulve uden grimme mærker.

Når du skal have skiftet dit plankegulv i din bolig, er det vigtigt, at vælge en træsort, der dels passer til din indretning og dels har den slidstyrke, der kan holde til hverdagens udfordringer. Hos Flex Gulvservice rådgiver vi dig til den løsning, der passer til din bolig, så du opnår minimal vedligeholdelse og samtidig får et flot resultat.

Plankegulv fra Wiking

Alle plankegulve fra Wiking er opbygget i 3 lag, hvor det midterste lag er lagt på tværs. Det giver et mere holdbart lag og fast plankegulv. Alle træsorter kommer fra Norden, for at belaste miljøet mindst muligt med mindre transport og CO2-udslip.

For at forlænge levetiden på dine plankegulve er det vigtigt med den rette montering og pleje. Hos Flex Gulvservice er vores professionelle gulvlæggere klar til at montere dine gulve og vejlede dig i vedligeholdelse og pleje af dine plankegulve, så du opnår den længste levetid for dine gulve.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog omkring valg af plankegulv eller læs om Wiking gulve inden du beslutter dig.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.