Gør gulvene slidstærke og holdbare med gulvbehandling

Efter gulvafslibning eller gulvafhøvling er det en god idé at efterbehandle gulvene. Det gør dine gulve mere slidstærke og holdbare i mange år frem. Hvilken form for gulvbehandling du skal have, afhænger af hvilken type gulv, der er tale om samt rummets funktion.

Flex Gulvservice har gennem tiden udført gulvbehandling med f.eks. lud, lak eller olie for mange kunder i bl.a. Roskilde, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vælg den rigtige form for gulvbehandling

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken type af gulvbehandling, du vælger, når dine gulve trænger til en genopfriskning. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige gulvtyper kan klare af gulvbehandling. F.eks. kan massive gulvbrædder tåle de fleste typer af efterbehandling, mens lamelgulv er mere sart og kan risikere at løsne sig, hvis det bliver fejlbehandlet. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en fagmand inden du vælger, hvilken efterbehandling dine gulve skal have.

Hvis gulvene betrædes meget, kan det være en god idé at vælge f.eks. lakering af gulve. Vi tilbyder en lang række løsninger inden for efterbehandling af gulve:

Lakering af gulv

Lakerede gulve er en rigtig flot og holdbar løsning i mange år frem. Gulvlakering bevarer træets oprindelige struktur, så du stadig kan bevare historien uden at skulle gå som på nåle for ikke at skade dit gulv.

Ludbehandling af gulv

Ludbehandling bevarer træets struktur, mens du samtidigt lysner gulvet, så det virker mindre tungt. Ludbehandling er mere sart end lakering, men giver et flot og eksklusivt look. Vi anbefaler altid en efterbehandling med sæbe eller olie.

Oliebehandling af gulv

Oliebehandling af gulve giver en flot og behagelig overflade. Samtidigt bliver gulvet særligt modstandsdygtigt over for skidt og snavs. Vi kan efter en gulvafslibning behandle gulvet med hvid olie, der gør det en anelse lysere eller naturolie, der bevarer den naturlige farve.

Det er vigtigt for os, at du som kunde kan føle dig tryg, når vi skal behandle dine gulve. Derfor bruger vi også udelukkende produkter, som er gennemtestet for at opnå det bedste resultat. Efter endt gulvbehandling vejleder vi dig naturligvis i forhold til, hvordan du vedligeholder og plejer dine gulve bedst muligt.

Ring til os for et godt tilbud på behandling af gulv

Ønsker du mere information om priser og muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejle dig. Kontakt os på telefon: 20 89 24 65 eller e-mail: lars@flexgulvservice.dk.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.