Professionel afslibning af trapper og dørtrin

Udover gulvafslibning udfører Flex Gulvservice også afslibning af trapper og dørtrin. Afslibning af trappetrin og dørtrin kræver en særlig teknik og en vis erfaring for at opnå et pænt resultat. Ofte foretager vi afslibningen sammen med en gulvbehandling. På den måde opnår du ensartede overflader på alle trapper, dørtrin og gulve. Vi arbejder primært for kunder i Roskilde, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn.

Trappetrin og dørtrin bliver ofte hurtigere medtaget end gulve, da det er en mindre flade, som bliver betrådt. Vi benytter en lille håndholdt maskine, da en almindelig gulvsliber ikke kan nå helt ind i hjørner og kanter.

Efterbehandling med lud, sæbe, olie eller lak

Efter afslibning af trapper fremstår trinene helt rå. For at beskytte trappen mest muligt og gøre den slidstærk, bør den efterbehandles med lud, sæbe, olie eller lak. Vi anbefaler primært olie eller lak, da det giver de mest slidstærke trappetrin og dørtrin.

Det er meget vigtigt at vedligeholde trappetrin og dørtrin jævnligt for at opnå den længste levetid. Udover levetiden får du naturligvis også flotte trappetrin og dørtrin ved at vedligeholde dem. Vi rådgiver dig gerne, så du kan få ekspertekspertise. En tommelfingerregel er dog, at du skal undgå at bruge for meget vand ved gulvvask – så hellere vaske gulvet to gange.

Selvom vi er kåret som ”Årets Gulvmand” i 2014, 2015, 2017 og 2019, har vi også stor erfaring med andre former for afslibning end blot gulve.

Ring for et godt tilbud på afslibning af trapper

Ring til os for mere information om afslibning af trapper og dørtrin på telefon: 20 89 24 65. Du kan også skrive til e-mail: lars@flexgulvservice.dk.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.