Professionel og erfaren gulvlægger

Har du brug for professionel hjælp til at få lagt et nyt gulv i dit køkken, i dit udendørs skur eller nede i din kælder?

Hos Flex Gulvservice ApS tilbyder vi gulvbelægning i alle afskygninger. Uanset om du gerne vil have lagt et nyt gulv i træ, et laminatgulv eller en helt tredje slags, er vi det rette gulvfirma til opgaven. Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder, der har adresse i Roskilde, Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Med vores hjælp kan du få hjælp til gulvlægning til gode priser.

Gulvbelægning - når din bolig fortjener det bedste

Et gulv danner fundamentet for dit rum. Det har stor betydning for rummet som helhed, og det indtryk, du får, når du træder ind i rummet. Uanset om du drømmer om et rustikt plankegulv eller et moderne laminatgulv, kan vi som din gulvlægger få dine gulvdrømme til at blive til virkelighed.

Du finder ikke en gulvlægger, der er bedre end os, og det tør vi faktisk godt garantere dig. Vi har en årelang erfaring med gulvbelægning, og vi er blevet kåret til Årets Gulvmand flere gange i årenes løb. En titel, som vi er meget stolte af.

Vil du gerne have et tilbud på lægning af gulv?

Overvejer du, om tiden er inde til, at du skal investere i at få lagt et nyt gulv? Så hører vi meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at få udarbejdet et tilbud på et nyt gulv. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Giv os et kald på telefon: 20 89 24 65 eller skriv til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk.​

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1300 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2020

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017 & 2019!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.