Årets Gulvmand 2014, 2015, 2017, 2019, 2020 & 2021

I 2021 tog vores gulvfirma endnu en gang prisen som Årets Gulvmand - for 6. gang i vores historie. Det er vi super stolte af og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores fantastiske kunder, som har stemt på os. Vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til denne prestigefyldte title.

Vi har fokus på kunderne

Vi tror ikke på held! I hvert fald ikke når det kommer til prisen som Årets Gulvmand. Vi tror derimod på, at det gælder om at gøre sit absolut bedste for kunderne hver eneste gang, og lige gøre en ekstra indsats for at sikre, at kunderne er tilfredse med det arbejde, vi leverer. Vi er stolte af vores håndværk, og vi går fantastisk højt op i at bevare et højt niveau – uanset om opgaven er stor eller lille.

Hvad betyder det så for dig som kunde? – Jo, du kan være sikker på, at når vi skal lave dine gulve, så er det med et resultat, hvor der ikke er indgået kompromis. Inden vi påbegynder vores arbejde, vejleder vi dig naturligvis til den bedste løsning, og efterfølgende får du også vejledning i, hvordan du bedst kan vedligeholde dine gulve, så de forbliver flotte og slidstærke.

Med vores mange års erfaring og konstante udvikling vil du også altid få gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, der er udført med de nyeste teknikker og maskiner – en del af det er også årsagen til, at vi er med fremme i feltet blandt de bedste gulvfirmaer i hele Danmark. – Vi kører selv rundt på hele Sjælland og i København til hverdag, så ring bare til os, hvis du vil have et tilbud på dine gulve.

Hos os er vores service lige så vigtig, som vores håndværk. Derfor er tillid, dialog og overholdelse af deadline et must for os. Vi samler på glade kunder, fordi vi ved, at de er de bedste ambassadører for Flex Gulvservice.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.