Professionel gulvafslibning til faste lave priser

Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning – og så endda til faste lave priser. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat og give dig den bedste oplevelse. På den måde kan du betragte os som en stærk samarbejdspartner, der giver dig mest muligt for dine penge. Derudover får du et resultat, der øger værdien af dine gulve. Vi hjælper med afslibning af gulve i bl.a. Roskilde, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Hvis du har et trægulv, der har mistet dets naturlige flotte look, kan gulvafslibning i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige look. Vi tilbyder professionel slibning af gulv og sørger altid for, at kvaliteten er i højsædet.

Gulvafslibning kan udføres med forskellige teknikker. Hvilken form for gulvslibning der passer til dine gulve, afhænger bl.a. af gulvtypen og overfladebehandling samt slitage og slutteligt dit ønskede slutresultat.

Fjern møbler for det mest optimale resultat

Når du skal have foretaget gulvafslibning, er det meget vigtigt, at det er gået igennem for løse søm og skruer, som vil kunne beskadige vores maskiner. Selve afslibningen kan medføre lidt støvgener og derfor kræves det også, at rummet er tomt for møbler. På den måde klarer vi afslibning af gulve hurtigere, mere effektivt og sikrer, at du ikke ender med ødelagte møbler eller lignende.

Når du vælger gulvafslibning, er det vigtigt at efterbehandle gulvet. Der findes en række forskellige typer af gulvbehandling. Vi vejleder dig naturligvis igennem hele processen, så du opnår præcis det resultat, som du ønsker.

Behandling efter gulvafslibning

Vi rådgiver dig altid til den behandling, der passer til hverdagens udfordringer og rummet. Vi rådgiver dig naturligvis også i forhold til vedligeholdelse af dine gulve efter gulvafslibning og/eller gulvbehandling. Vi kan klare de fleste typer af gulvbehandlinger. Herunder finder du en kort beskrivelse af hvilke typer gulvbehandlinger vi anbefaler efter gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Kontakt os for et godt tilbud på gulvslibning

Men hvad koster gulvafslibning? Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dét at slibe gulv eller ønsker en konkret pris pr. m2. Ring til os allerede i dag på telefon: 20 89 24 65 eller send en e-mail til: lars@flexgulvservice.dk.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1300 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2020

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017 & 2019!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.