Afslibning af gulve: Professionel gulvafslibning til faste lave priser

Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning – som vi endda tilbyder til faste lave priser. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat og give dig den bedste oplevelse.

​På den måde kan du betragte os som en stærk samarbejdspartner, der giver dig mest muligt for dine penge. Derudover får du et resultat, der øger værdien af dine gulve. Vi hjælper med afslibning af gulve i blandt andet Roskilde, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Hvis du har et trægulv, for eksempel et parket, der har mistet dets naturlige flotte look, kan en gulvafslibning i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige look. Vi tilbyder professionel slibning af gulve og sørger altid for, at kvaliteten er i højsædet.

Gulvafslibning kan udføres med forskellige teknikker. Hvilken form for gulvslibning, der passer til dine gulve, afhænger blandt andet af gulvtypen og overfladebehandling samt slitage og endelig dit ønskede slutresultat.

Fjern dine møbler inden gulvslibning for det mest optimale resultat

Når du skal have foretaget gulvafslibning og efterfølgende lakering, er det meget vigtigt, at det er gået igennem for løse søm og skruer, som vil kunne beskadige vores maskiner. Selve afslibningen kan medføre lidt støvgener, og derfor kræves det også, at rummet er tomt for møbler.​

På den måde klarer vi afslibning af gulve hurtigere og mere effektivt, samtidig med at vi sikrer, at du ikke ender med ødelagte møbler eller lignende.

Behandling efter afslibning af gulve

Når du vælger gulvafhøvling, er det vigtigt at efterbehandle gulvet. Det kan for eksempel være med en gulvlakering, men der findes også en række andre forskellige typer af gulvbehandling. Vi vejleder dig naturligvis igennem hele processen, så du opnår præcis det resultat, som du ønsker.

Vi rådgiver dig altid til den behandling, der passer til hverdagens udfordringer og rummet. Vi rådgiver dig naturligvis også i forhold til vedligeholdelse af dine gulve efter gulvafslibning og/eller gulvbehandling. Vi kan klare de fleste typer af gulvbehandlinger.

Hvad koster gulvafslibning?

Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til det at slibe gulv eller ønsker en billig pris pr. m2. Ring til os allerede i dag på telefon 20 89 24 65 eller send en e-mail til lars@flexgulvservice.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du kan også prøve vores prisberegner herunder.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.