Ludbehandling af gulve

Ludbehandling af gulve foretages typisk efter gulvafslibning. Lud er med til at gøre træet lysere og bevarer strukturen. Ludbehandling i selv er ikke beskyttende over smuds og snavs, derfor anbefaler vi, at gulvet behandles med f.eks. olie efter ludbehandling. Samtidig kan gulvene også være sværere at holde, fordi dit trægulv stadig er råt, men mættet.

På grund af den sarte overflade, som ludbehandlede gulve har, skal gulvet efterbehandles med sæbe, men vi kan f.eks. også foretage oliebehandling af dine gulve med eller uden pigment. Ludbehandling forhindrer gulvet i, at træet får et gulligt skær med tiden, f.eks. på grund af sollys. På den måde bevares gulvets smukke og naturlige struktur og farve.

Når du skal have ludbehandlet dine gulve, benytter vi hos Flex Gulvservice 2 forskellige typer af lud:

Nåletræslud, som er særligt velegnet til lyse trægulve. F.eks. Fyrretræ, gran og løvtræssorter. Nåletræslud er en kraftig base, som forhindrer harpiks i at blive mørkere med tiden.

Hårdtræslud er velegnet til mørke træsorter, som f.eks. Mahogni, Kastanje og teaktræ. Modsat nåletræslud er hårdttræslud en syre, som forhindrer gulvene i at blive mørkere, når det f.eks. udsættes for sollys.

Efter ludbehandling af gulv kan du forvente, at der er en tørretid på 2-4 timer. Herefter foretages en let polering og støvsugning af gulvet. Nu er dit gulv klar til blive efterbehandlet med sæbe, olie eller lak. Hos Flex Gulvservice gennemfører vi hele processen – Også hvordan du vedligeholder dit gulv bedst.

Hos Flex Gulvservice rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til stilen i boligen eller på kontoret samtidig med, at vi tager højde for, hvor slidstærkt gulvet skal være. På den måde sikrer vi, at du får det ønskede resultat med ludbehandlede gulve.​

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.