Galleri​

​Er dit gulv slidt og træt?

Har du nogle gulve, der ser trætte og slidte ud? Med vores omfattende erfaring i gulvbranchen kan vi give dit gulv det løft, det har brug for.

Brug vores prisberegner og få et overblik over prisen på gulvafslibning af dit gulv uanset størrelse eller materiale.

Professionel gulvservice

Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at dit gulv får den pleje, det fortjener. Vi er dedikeret til at levere kvalitetsservice til både private og erhverv. Vores eksperter er klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning til dit gulv. Vi er kendt for vores pålidelighed, ekspertise og konkurrencedygtige priser.

Få en pris med det samme

Få de gulve, som du drømmer om! Vores prisberegner er nem og brugervenlig. Indtast dine oplysninger her, og du vil straks få en overblik over, hvad det vil koste at få dit gulv til at se ud som nyt.

​Nye gulve behøver ikke være en total udskiftning. Ofte kan dine gamle gulve blive som nye med en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Vores titel som Årets Gulvmand er din sikkerhed for, at vi altid levere et godt stykke arbejde, så dine gulve kan holde i mange år frem. Herunder kan du se nogle vores tidligere opgaver, som udover gulvafslibning og gulvafhøvling også indbefatter gulvbehandling.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.