Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en mere dybdegående metode end f.eks. gulvslibning, når dine gulve skal have et nyt look. Afhøvling af gulve er særligt velegnet, hvor gulvene er mere medtaget eller hvor gulvene har særligt slidstærke efterbehandlinger, som f.eks. Fernis eller lim.

Gulvafhøvling kræver mere teknik og i værste fald kan gulvene blive skæve, hvis det ikke bliver udført korrekt. Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring med afhøvling af gulve og på den måde bliver du altså sikret imod ubehagelige overraskelser og samtidig får du et gulv, som fremstår flot og naturligt.

Du kan betragte vores gulvfirma, som en stærk samarbejdspartner med gode anmeldelser der sikrer, at du får mest muligt for dine penge og et resultat, som er svært at opnå selv. Det er vores ekspertise indenfor gulvafhøvling og fordelagtige priser, der har gjort os til kundernes foretrukne samarbejdspartner i København og på Sjælland, når de har brug for afhøvling af gulve.

En god kommunikation og vejledning sikrer, at du tager dine beslutninger om en gulvafhøvling på et godt grundlag. Det er nemlig altid vigtigt, at beslutningen om at udføre en gulvafhøvling er taget af en professionel fagmand. Det kan være en svær vurderingssag, men hvis man udfører en afhøvling af gulve på et gulv, hvor der ikke er til tilstrækkelig gulv tilbage, så risikerer man helt at ødelægge gulvet. Det skal derfor vurderes, om det er mere optimalt at udføre en gulvafslibning i stedet for.

Hos Flex Gulvservice er rådgivning og dialog vores vigtigste redskab til at opnå tilfredse kunder. Derfor står vores dygtige medarbejdere klar til, at give dig den rådgivning og de løsningsforslag, der er de bedste for dig. Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog eller tilbud.​

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.