Afslibning af bordplade

​Vi bruger vores bordplader hver eneste dag og derfor er de også meget udsatte for slitage og ridser. Særligt bordplader af træ kan have behov for en afslibning i ny og næ. Efterfølgende er det naturligvis vigtigt, at efterbehandle din bordplade med olie. På den måde opnår du en stærk bordplade, der er mindre udsat for ridser og mærker.

Ofte bliver bordplader tørret af mange gange i løbet af en dag. Derfor kan især træbordplader komme til at se kedelige og matte ud. Med en afslibning af bordpladen og efterfølgende behandling med olie, vil din bordplade igen fremstå som ny.

Det er vigtigt, at vedligeholde din bordplade korrekt for ikke at ødelægge oliebehandlingen. Hvis oliebehandlingen bliver ødelagt, vil bordpladen blive modtagelig over for fugt og snavs og dermed blive ødelagt.

Afslibning af bordplade er ofte en billigere løsning og samtidig nemmere løsning end udskiftning af bordpladen. Hos Flex Gulvservice står vi naturligvis klar til, at hjælpe dig med afslibning af bordplader og i samråd med dig efterbehandler vi bordpladen, så den kan klare hverdagen i dit hjem.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.