Mange muligheder med lakering af gulve

Med lakering af gulve opnår du utroligt mange muligheder og en løsning, der er med til at styrke dit gulv. Gulvlakering er særligt populært på gamle skibsplanker, fordi du med lakering af skibsplanker opnår at bevare historien samtidigt med, at dine gulve bliver behagelige og sikre at gå på. Hos Flex Gulvservice tilbyder vi lakering af gulve for kunder i bl.a. Roskilde, Nordsjælland og hele Storkøbenhavn.

Træ er med til at bringe naturen ind i dit hjem på en enkel og elegant måde. Lak sikrer, at gulvet altid er både behageligt og sikkert. Lak betyder nemlig, at du ikke behøver at være bange for at spilde på det ellers meget sugende materiale, som træ er.

Vi tilbyder naturligvis ekspertrådgivning

Der er en række forskellige løsninger, når vi taler om lakering af gulve. Hvilken løsning du skal vælge, afhænger af hvilken type gulv du har på i dag samt det ønskede slutresultat. Man kan både lakere skibsplanker, parketgulve, plankegulve og fyrretræsgulve.

Ofte er det en god idé med en gulvafslibning inden lakering af gulve, idet du så får fjernet den gamle gulvbehandling og slutresultatet bliver langt pænere.

Det er vores erfaring der har gjort os til eksperter i gulvbranchen. Jo mere kompliceret en opgave er, jo mere spændende er den også. Det er med til, at vi hele tiden udvikler os i vores gulvfirma.

Ekspertrådgivning er en naturlig del af vores arbejdsdag. Du vil derfor altid kunne benytte vores ekspertise om slibning og lakering, så du får det look, du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på lakering af gulve

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om lakering af gulv eller få en konkret pris på din opgave. Giv os et kald på telefon: 20 89 24 65 eller skriv en e-mail til: lars@flexgulvservice.dk.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.