Oliebehandling af gulve

​Oliebehandling af gulv giver en behagelig overflade. Oliebehandling er kendetegnet ved, at olien trænger ned i gulvets overflade og hærder op. Herefter får du et stærkt og smudsafvisende gulv, der med den rette behandling kan holde i mange år frem.

Der findes 2 forskellige former for oliebehandling. Den hvide olie, der giver et lyst udtryk og naturolien der giver en mørkere glød og fremhæver træets struktur. Hvilken form for oliebehandling, der passer bedst til dit gulv afhænger af trætype.

Hvid olie er perfekt til lysere træsorter, som f.eks. bøg, ask og fyrretræ. Inden oliebehandling behandles der først med hvid lud, for at opnå den ønskede farve. Naturolie passer bedst til de mørkere træsorter, som f.eks. mahogni, kastanje eller egetræsgulve. Det giver gulvet en mørk og varm glød samtidig med at træets struktur bevares.

Det er en fordel, at ludbehandle gulvet inden oliebehandling, for at undgå at farven falmer på grund af sollys. Derudover er et ludbehandlet gulv også mere modtagelig for olie fremfor et ubehandlet gulv – Dog undtaget hvis vi benytter en klar olie, da denne vil give gulvet skjolder. Hos Flex Gulvservice anbefaler vi også, at foretage oliebehandling efter ludbehandling, idet at ludbehandling i sig selv ikke beskytter mod snavs.

Efter oliebehandling er gulvet berøringstørt efter ca. 8 timer og efter 24 timer kan gulvet betrædes. For at gulvene kan hærdes helt anbefaler vi, at gulvet ikke benyttes i et par dage efter.

Vi står naturligvis klar til, at rådgive dig om behandling af gulve og med vores mange års erfaring inden for faget kan vi udfører oliebehandling med flot resultat. Vi forlader aldrig en opgave før kunden er tilfreds.

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.