Flex Gulvservice står for kvalitet!

Det er ikke noget vi bare siger! – Vi er faktisk rigtig gode til det vi laver og har modtaget prisen for årets gulvfirma i både 2014, 2015, 2017 og 2019 og har været finalist i 2016 og 2018. Hos Flex Gulvservice besidder vi en stor faglig stolthed og vi bestræber os på, at leverer den bedste service og resultat af dine gulve hver gang.

Hos Flex Gulvservice har vi en bred vifte af kompetencer og kan tilbyde dig følgende, hvis dine gulve trænger til en renovering:

Hos Flex Gulvservice er vi ikke kun gulvslibere. Vi er også gulvlægger og tilbyder både salg af trægulve og mulighed for, at få dem lagt af vores dygtige personale.

Gulvservice af høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når dine gulve skal have et nyt look. Hvad enten du skal have gulvafslibning eller gulvafhøvling gennemgår vi hele opgaven i samarbejde med dig, så du kan være sikker på, at opnå det ønskede resultat og at dine gulve samtidig får den helt rigtige behandling.

Vi bruger udelukkende materialer, som vi har gennemtestet, for at sikre at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Ligesom vi også løbende opdatere vores medarbejdere inden for nye teknikker og implementere dem.​

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.