Flex Gulvservice står for kvalitet!

Det er ikke noget vi bare siger! – Vi er faktisk rigtig gode til det vi laver og har modtaget prisen for årets gulvfirma i både 2014 og 2015 og har været finalist i 2016. Hos Flex Gulvservice besidder vi en stor faglig stolthed og vi bestræber os på, at leverer den bedste service og resultat af dine gulve hver gang.

Hos Flex Gulvservice har vi en bred vifte af kompetencer og kan tilbyde dig følgende, hvis dine gulve trænger til en renovering:

Hos Flex Gulvservice er vi ikke kun gulvslibere. Vi er også gulvlægger og tilbyder både salg af trægulve og mulighed for, at få dem lagt af vores dygtige personale.

Gulvservice af høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når dine gulve skal have et nyt look. Hvad enten du skal have gulvafslibning eller gulvafhøvling gennemgår vi hele opgaven i samarbejde med dig, så du kan være sikker på, at opnå det ønskede resultat og at dine gulve samtidig får den helt rigtige behandling.

Vi bruger udelukkende materialer, som vi har gennemtestet, for at sikre at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Ligesom vi også løbende opdatere vores medarbejdere inden for nye teknikker og implementere dem.

 

Flex Gulvservice - Vi er eksperter i Gulvafslibning og gulvafhøvling
Flex gulvservice er endnu en gang blevet nomineret til Årets Gulvmand 2018

Bliv ringet op

Tillid og faglig stolthed

 

  • Hos Flex gulvservice er tillid en mærkesag
  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi bruger kun gennemtestede produkter
  • Vi benytter altid de nyeste teknikker
  • Vi sørger for at du bliver tilfreds med dine gulve