Lakering af gulve

Med lakering af gulve opnår du utrolig mange muligheder og en løsning der er med til at styrke dit gulv. Gulvlakering er særligt populært på gamle skibsplanker, fordi du med lakering af skibsplanker opnår at bevare historien og samtidig bliver dine gulve behagelige og sikre at gå på.

Træ er med til at bringe naturen ind i dit hjem på en enkel og elegant måde og lak sikrer, at gulvet altid er både behageligt og sikkert at benytte. Lak betyder nemlig, at du ikke behøver at være bange for at spilde på det, ellers meget sugende materiale, som træ er.

Der er en række forskellige løsninger, når vi taler om lakering af gulve. Hvilken løsning du skal vælge afhænger naturligvis af hvilken type gulv du har i dag og dit ønskede slutresultat. Du kan lakere både skibsplanker, parketgulve, plankegulve, fyrretræsgulve.

Ofte er det en god idé med en gulvafslibning inden lakering af gulve, idet du så får fjernet det gamle gulvbehandling og slutresultatet bliver langt pænere.

Det er vores store erfaring indenfor lakering af gulve, der har gjort os til eksperter i gulvbranchen. Jo mere kompliceret en opgave er, jo mere spændende er den også og det er med til, at vi hele tiden udvikler os i vores gulvfirma.

Ekspertrådgivning er en naturlig del af vores arbejdsdag. Du vil derfor altid kunne benytte vores ekspertise om lakering, så du det look på dine gulve som du ønsker. Du er naturligvis altid velkommen til, at kontakte os og høre mere om lakering af gulve eller få et uforpligtende tilbud.

 

Lakering af gulve
Lakering af gulve

Bliv ringet op

Gulvbehandling

 

Nogle gange kan det være en god idé med andre former for gulvbehandling end lak. Vi tilbyder også oliebehandling og ludbehandling af gulve. Inden vi går igang med dine gulve rådgiver dig til den bedste løsning af gulvbehandling.

Hvilken form for gulvbehandling dine gulve skal have afhænger dels af, hvilket rum der er tale om og hvor slidstærkt det skal være. Det afhænger også i høj grad af lysindfald og indretning i rummet.