Gulvbehandling

Efter gulvafslibning eller gulvafhøvling er det en god idé at efterbehandle gulvene. Det gør dine gulve mere slidstærke og holdbare i mange år frem. Hvilken form for gulvbehandling du skal have afhænger af hvilken type gulv, der er tale om og rummets funktion.

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken type af gulvbehandling du vælger, når dine gulve trænger til en genopfriskning. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige gulvtyper kan klare af gulvbehandling. F.eks. kan massive gulvbrædder tåle de fleste typer af efterbehandling, mens lamelgulv er mere sart og kan risikere at løsne sig, hvis det bliver fejlbehandlet. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en fagmand inden du vælger, hvilken efterbehandling dine gulve skal have.

Hvis gulvene betrædes meget, så kan det være en god idé, at vælge f.eks. lakering af gulve. Hos Flex Gulvservice tilbyder vi en række forskellige løsninger inden for efterbehandling af gulve:

Hos Flex gulvservice er det vigtigt, at du som kunde kan føle dig tryg, når vi skal behandle dine gulve. Derfor bruger vi også udelukkende produkter, som er gennemtestet, for at opnå det absolut bedste resultat.

Efter endt gulvbehandling vejleder vi dig naturligvis i forhold til, hvordan du vedligeholder og plejer dine gulve bedst.

Vi rådgiver dig til den rette gulvbehandling af dine gulve.
Flex Gulvservice udfører alle former for gulvbehandling.

Bliv ringet op

Lad os hjælpe dig med gulvbehandling

 

Hos Flex Gulvservice er vi rigtig gode til, at vejlede vores kunder til gulvbehandling, der passer til hjemmet – Både i forhold til slidstyrke og indretning. Med vores store ekspertise og erfaring inden for gulvbehandling står vi klar til, at rådgive dig og vælge den løsning, der passer til din bolig, så du opnår et smukt og holdbart resultat.