Gulvafslibning

Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning og samtidig har vi faste lave priser. Vi bestræber os altid på, at levere det bedste resultat og give dig den bedste oplevelse. På den måde kan du betragte os som en stærk samarbejdspartner, der giver dig mest muligt for dine penge og et resultat, der øger værdien af dit gulv.

Hvis du har et trægulv, der har mistet dets naturlige flotte look, kan afslibning af dine gulve i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige flotte look. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og sørger altid for at kvaliteten er i højsædet.

Afslibning af gulve kan udføres med forskellige teknikker. Hvilken form for gulvafslibning der passer til dine gulve afhænger blandt andet gulvtypen og overfladebehandling samt slitage og slutteligt dit ønskede slutresultat.

Når du skal have foretaget afslibning af dine gulve, er det meget vigtigt, at det er gået igennem for løse søm og skruer, som vil kunne beskadige vores maskiner. Selve gulvafslibningen kan medføre lidt støvgener og derfor kræves det også, at rummet er tomt for møbler. På den måde kan vi klarer afslibning af gulve hurtigere, mere effektivt og sikre, at du ikke ender med ødelagte møbler eller lignende.

Når du vælger gulvafslibning, er det vigtigt, at efterbehandle gulvet. Der findes en række forskellige typer af gulvbehandling. Vi vejleder dig naturligvis igennem hele processen, så du opnår præcis det resultat, som du ønsker.

Behandling efter Gulvafslibning

Hos Flex Gulvservice rådgiver vi dig altid til den gulvbehandling, der passer til rummet og hverdagens udfordringer. Vi rådgiver dig også i forhold til vedligeholdelse af dine gulve efter gulvafslibning og gulvbehandling. Vi kan klare de fleste typer af gulvbehandlinger og vi har mange års erfaring som gulvfirma. Herunder finder du en kort beskrivelse af hvilke typer gulvbehandlinger vi anbefaler efter gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Lakering af gulve 

Lakerede gulve er en rigtig flot og holdbar løsning i mange år frem. Gulvlakering bevarer træets oprindelige struktur, så du stadig kan bevare historien uden at skulle gå som på nåle, for ikke at skade dit gulv.

Ludbehandling af gulve 

Ludbehandling bevarer træets struktur, mens du samtidig lysner gulvet, så det virker mindre tungt. Ludbehandling er mere sart end lakering, men giver et flot og eksklusivt look.  Vi anbefaler altid en efterbehandling med sæbe eller olie.

Oliebehandling af gulve 

Oliebehandling af gulve giver en flot og behagelig overflade. Samtidig bliver gulvet også særligt modstandsdygtigt overfor skidt og snavs. Vi kan efter en gulvafslibning behandle gulvet med hvid olie, der gør det en anelse lysere eller naturolie, der bevarer den naturlige farve.

Gulvafslibning hos Flex Gulvservice - Dit gulvfirma på Sjælland.
Få flotte gulve med gulvafslibning hos Flex Gulvservice.
Få flotte gulve med gulvafslibning hos Flex Gulvservice.
Få flotte gulve med gulvafslibning hos Flex Gulvservice.

Bliv ringet op

Gulvafslibning vs. gulvafhøvling?

Den store forskel ligger i, at med gulvafslibning sliber vi gulvet med sandpapir og når vi foretager en gulvafhøvling, så ”høvler” vi dele af gulvet. Ofte anbefaler vi gulvafhøvling til skæve gulve eller gulve som er stærkt medtaget og har brug for en mere dybdegående behandling.