Plankegulv

Hos Flex Gulvservice forhandler vi flot plankegulv af høj kvalitet. Vores leverandør Wiking gulve er særligt udvalgt på grund af den høje kvalitet, så vi kan tilbyde vores kunder flotte og holdbare gulve mange år frem.

Plankegulvene har et toplag på 4-12 mm, så det kan holde til mange gulvslibninger. På den måde sikrer du, at dine gulve kan holde i mange år og samtidig tåle vedligeholdelse, så du altid har flotte gulve uden grimme mærker.

Når du skal have skiftet dit plankegulv i din bolig, er det vigtigt, at vælge en træsort, der dels passer til din indretning og dels har den slidstyrke, der kan holde til hverdagens udfordringer. Hos Flex Gulvservice rådgiver vi dig til den løsning, der passer til din bolig, så du opnår minimal vedligeholdelse og samtidig får et flot resultat.

 

Plankegulv fra Wiking

Alle plankegulve fra Wiking er opbygget i 3 lag, hvor det midterste lag er lagt på tværs. Det giver et mere holdbart lag og fast plankegulv. Alle træsorter kommer fra Norden, for at belaste miljøet mindst muligt med mindre transport og CO2-udslip.

For at forlænge levetiden på dine plankegulve er det vigtigt med den rette montering og pleje. Hos Flex Gulvservice er vores professionelle gulvlæggere klar til at montere dine gulve og vejlede dig i vedligeholdelse og pleje af dine plankegulve, så du opnår den længste levetid for dine gulve.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog omkring valg af plankegulv eller læs om Wiking gulve inden du beslutter dig.

Plankegulv fra Wiking Gulve.
Vælg det plankegulv der passer til din bolig.

Bliv ringet op

Vælg plankegulv af den rigtige træsort

 

Når gulvet i hjemmet skal skiftes, er det ikke helt ligegyldigt, hvilken træsort du vælger. Indretning og brugsmønster er to væsentlige faktorer der spiller ind, når du skal vælge dit nye plankegulv. Vi forhandler følgende typer af plankegulv:

 

  • Ask
  • Fyrretræs gulve
  • Egetræs gulve
  • Lærketræs gulve
  • Wiking Douglas