Tarkett gulv: Et smukt og robust trægulv

​Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv i din bolig eller i dine firmalokaler, så kan et Tarkett gulv være den helt rette gulvbelægning for dig. Hos Flex Gulvservice ApS har vi mange års erfaring som professionel gulvlægger, og vi tilbyder et flot resultat, der kan holde i rigtig mange år.

Vi holder til i Ølstykke, og vi kører derfor ofte ud til kunder i vores eget lokalområde omkring Roskilde og omegn, som ønsker at få lagt et Tarkett gulv, men vi kører også lige så ofte ud til kunder i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

5 gode grunde til at vælge et Tarkett gulv

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med fordel kan vælge at få lagt et Tarkett gulv, når du skal have en ny gulvløsning i din bolig eller i dine virksomhedslokaler. Nedenfor kan du finde 5 konkrete fordele ved at vælge lige netop denne gulvtype:

  • Gulvet er godt for indeklimaet og har Dansk Indeklima Mærkning
  • Gulvet er utroligt smukt
  • Du får et meget slidstærkt gulv
  • Du får et gulv i høj kvalitet, der er let at rengøre
  • ​Du kan vælge mellem mange forskellige træsorter

Tarkett har i mere end 130 år fremstillet gulve, og du kan derfor være helt sikker på, at du får et smukt, solidt og ikke mindst holdbart trægulv, som vil pynte i ethvert rum.

Kontakt os og få en pris på din gulvløsning

Uanset om du foretrækker lægning af et parketgulv eller en anden type trægulv, så kan du med et Tarkett gulv få den rette løsning, og vi kan hjælpe dig med at komme sikkert i mål med gulvprojektet.

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på et Tarkett gulv, der matcher din personlige smag og dine behov, eller ønsker du at høre mere om vores gulvservice, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan enten ringe til os på telefon 20 89 24 65, eller du kan skrive til vores e-mail lars@flexgulvservice.dk.​ 

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.