Tilfredsstillende resultat

Jeg fik afhøvlet og ludbehandlet en mindre stue, entré og køkken med rigtig fint resultat. Efter tidlgere beboeres mishandling af gulvene vidste jeg godt, at mine ikke kunne blive helt perfekte, men gulvmanden var sød til at gennemgå gulvene med mig efterfølgende. Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det var nemt at få fat på Lars og aftale tid med ham. Alle aftaler incl. tilbudt pris blev overholdt.

Henriette

1 klasse gulvslibning

Var meget i tvivl med hvilket firma, jeg skulle bruge til at slibe mitsildebensparket. Talte med et dusin firmaer, men efter en god snak med Lars ( som nævnte de var årets gulvmand 2014) så var jeg ikke i tvivl mere. Perfekt udført arbejde, og de har efterladt lejligheden helt ren, kun slibestøv på listerne! Alle aftaler overholdt. Valgte 3xlak og fortryder bestemt ikke. Fik en fin æske med udførlig vejledning til gulvet og et rengøringsprodukt + svampe … Flot! Det ikke sidste gang jeg vil bruge FLEX GULVSERVICE

Tak for godt håndværk!

Den nye familie/Stine

De er dygtige, aftaler bliver overholdt og mere til.

Jeg har fået nogle flotte gulve efter et besøg fra Flex Gulvservice. Det er tydeligt at høre at der er mange års erfaring i bag, når man taler med Lars fra Flex Gulvservice. Derudover har de en stor faglig stolthed, som tydeligt ses på resultat. Oveni det var de utrolig imødekommende da jeg pludselig havde brug for at få gulvene færdig før tid pga en anden håndværker. Det nåede de uden problemer.

Dorit Andersen

Gennemført arbejde med udmærket rådgivning før og efter

Kontaktet Lars fra Flexgulvservice, som tilbød en rigtig god og fair pris (som afspejlet både arbejdet og servicen) på at få lavet slibning samt 2x hvis lud, som er blevet rigtig flot!! Det var første gang jeg nogensinde skulle have lavet gulv og brugt et gulvfirma, som gjorde det til en god oplevelse! ødelagde ingen ting og rød op efter sig!

Utrolig høflige, “nede på jorden” og dygtige gulvmænd der kom ud og lavet arbejdet!

Kan bestemt godt anbefale Lars og hans team fra Flexgulvservice!!

Salim Gouasmia

Bliv ringet op

Vi samler på glade kunder

 

Vi samler på glade kunder, fordi vi ved, at vores kunder er de bedste referencer vi kan få. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi sørger altid for, at være i tæt dialog med dig som kunde og sørger for at du bliver helt tilfreds med dine nye gulve.