Moland gulv – en verden af muligheder

Er det blevet tid til at få en ny gulvbelægning i det private hjem eller i virksomhedens kontorlokaler? Så kan et Moland gulv være den helt rigtige løsning for dig, og i så fald står vores dygtige gulvlægger klar til at lægge gulvet.

Hos Flex Gulvservice ApS har vi mange års erfaring inden for vores branche, og vi er blevet kåret som Årets Gulvmand flere gange – senest i 2020. Vi kører blandt andet ud til kunder, som har brug for at få lagt nyt gulv af en dygtig gulvmand i Roskilde og omegn samt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Derfor skal du vælge et Moland gulv

Der findes rigtig mange forskellige gulvtyper på markedet og mindst lige så mange forskellige fabrikanter, og vi ved, at det kan være svært at vælge. Hvis du er på udkig efter et gulv i høj kvalitet, der samtidig har et utroligt smukt udseende, som passer til ethvert behov og enhver smag, så kan et Moland gulv være et oplagt valg.

Når du vælger et Moland gulv, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige gulvtyper. Det betyder, at du kan få lige netop den type gulv og det vedligeholdelsesniveau, som du ønsker. Du kan blandt andet vælge mellem følgende gulvtyper:

  • ​Parketgulv
  • ​Plankegulv
  • ​Trægulv med brede planker
  • ​Stavparket
  • ​Laminatgulv
  • Vinylgulv

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning omkring, hvilken type gulv du skal vælge til din bolig eller dine erhvervslokaler, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på et Moland gulv? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 89 24 65 for en personlig samtale, men alternativt er du også altid velkommen til at kontakte os ved at skrive til vores e-mail lars@flexgulvservice.dk.​ Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt.​

​Lad os ringe dig op til en snak

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 24 65, eller du kan skrive til os på e-mail: lars@flexgulvservice.dk


Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Personligt ejet firma

Hos os er kunden altid i centrum!

1500 anmeldelser

Se vores anmeldelser her.

Lever af glade kunder

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

Årets gulvmand 2021

Vi vandt også i 2014, 2015, 2017, 2019 & 2020!

Find os på Anmeld Håndværker & Facebook

Gennem en åben dialog og grundigt forarbejde garanterer vi hos Flex Gulvservice, at det leverede stykke arbejde er mere end blot i orden. Kvaliteten af vores arbejde er meget vigtig for os, blandt andet fordi vi ved, at vores kunder er vores vigtigste ambassadører og deres oplevelse er med til at sikre vores fortsatte succes. 

Vi er forhandlere af:

Om os

Hos Flex Gulvservice besidder vi stor faglighed, og vi bestræber os på at levere den  bedste service, hver gang!

Vi kan klare alt fra gulvafslibning til nye gulve.

Kontakt os

Flex Gulvservice ApS

Bygmarken 3, 3650 Ølstykke

Besøg vores butik

CVR: 36925825

Telefon: 20 89 24 65

E-mail: lars@flexgulvservice.dk

Telefontider: 08.00 - 18.00 alle dage.