Gulvslibning skaber nyt liv

Gulve bliver med tiden medtaget af almindelig slitage, men det behøver ikke koste et nyt gulv! En gulvslibning kan være med til at give dine gulve nyt liv og yderligere flere års holdbarhed. Det kan altså være en god investering med en gulvslibning.

Det vigtigste ved en gulvafslibning er, at det er udført korrekt. Mange tror fejlagtigt, at det blot er, at ”køre en maskine over gulvet” og så er der foretaget en gulvafslibning, men det kræver faktisk rigtig meget teknik at få et flot resultat, når du skal have slebet dine gulve. Det ved vi alt om og nu skal vi fortælle lidt om hvad du selv kan gøre, når du skal have slebet dine gulve.

Erfaren gulvslibning

Som sagt kræver gulvslibning rigtig meget teknik og derfor er det en rigtig god idé, at alliere dig med en erfaren gulvmand. Han vil ikke bare slibe dine gulve, men også sørge for at resultatet bliver nøjagtig som forventet. En dygtig gulvmand inspicere altid gulvene inden og sørger for, at I har forventningsafstemt resultatet.

Hos Flex Gulvservice har vi kun gulvmænd, der har styr på deres fag og besidder en høj faglig stolthed, der sjældent er set. Det er din garanti for, at vi altid udføre gulvslibning på højeste niveau. Det er ikke for sjov, at vi igen i år er nomineret til Årets Gulvmand 2018.

Gulvslibning vs. gulvafhøvling

Nogle gange kan der være behov for, at tage ”grovere” midler i brug og foretage en gulvafhøvling, men det er netop det vores gulvmænd er dygtige til at spotte.

Hvor grænsen går mellem en gulvslibning og en gulvafhøvling, kan være svært sådan at sige helt præcist. Det handler nemlig i høj grad om gulvets stand. – Både i forhold til pletter, mærker, gulvets struktur og meget mere. Alt det vil din gulvmand naturligvis altid rådgive dig om inden en gulvslibning.

Skal mine gulve behandles efter en gulvslibning?

Det korte svar er; JA! Dine gulve bør altid få en gulvbehandling efter en gulvslibning. Spørgsmålet bør dog nærmere falde i retning af, hvilken type gulvbehandling du skal vælge. Valget af gulvbehandlinger afhænger af, hvilket udtryk du gerne vil frembringe, men også hvor slidstærke dine gulve skal være efterfølgende.

Hos Flex Gulvservice arbejder vi med alle typer af gulvbehandlinger, så uanset om dine gulve skal lakeres eller ludbehandles, så har vi fuldstændig styr på teknikkerne bag. Desuden hjælper vi dig også med at vælge den rette gulvbehandling efter gulvslibning og sikre på den måde, at dine gulve kan klare hverdagens strabadser.

Her er en liste over forskellige typer af gulvbehandlinger, som du kan læse mere om:

  1. Lakering af gulve
  2. Oliebehandling af gulve
  3. Ludbehandling

Hvad kan du gøre inden en gulvslibning?

Inden en gulvslibning er der nogle praktiske ting, som du sagtens selv kan gøre. Udover at dit rum naturligvis tømmes for møbler, så skal du sørge for, at rummet har stuetemperatur. Vores gulvmænd er erfarne og dygtige gulvmænd, som har stor ekspertise i både gulvslibning og gulvbehandling, men vi kan kun udføre vores arbejde til perfektion og forventningsfuldt, hvis du får stillet alle dine spørgsmål inden vi går i gang.

Her er en tjekliste til, hvordan du bedst forbereder dig til en gulvslibning:

  1. Fjern eller dyk søm, så vi kan skabe en flot og ensartet overflade. Desuden kan søm også beskadige vores maskiner og det ville vi være kede af!
  2. Dæk dine ting af. Selvom rummet skal være tomt, når vi sliber gulve, så kan det være en god idé, at dække døre af f.eks. Det er ikke nok bare at lukke dem, for støv kan komme ind i selv de mindste revner.
  3. Sørg for at have tid til maling af paneler efter en gulvslibning. Vi kommer helt ud i hjørner og kanter for at opnå det bedste resultat. Derfor kan vi heller ikke undgå, at støde på paneler undervejs. Det klares dog nemt med en gang maling efter gulvslibningen.
  4. Skal du have malet dine vægge, så vent til vi har slebet dine gulve! – Det er så ærgerligt med støv på nymalede vægge og selvom vores maskiner tager det meste støv, så kan det aldrig undgås, at der kommer lidt støv alligevel.
  5. Få stillet alle relevante spørgsmål inden vi går i gang! Det er vigtigt, at vi har forventningsafstemt både resultat og proces, så du ikke oplever nogle overraskelser undervejs. Selvom vores gulvmænd er dygtige og giver dig den bedste rådgivning, så skal du bare spørge løs. Ingen spørgsmål er hverken for store eller små. J
  6. Sørg for, at I har aftalt gulvbehandling inden gulvslibning. Efter gulvslibningen skal dine gulve have en gang gulvbehandling. Når vores gulvmænd ved hvad de skal give sig i kast med, så bliver processen hurtigere og resultatet bedre.

Meget mere end gulvslibning

Hos Flex Gulvservice kan vi meget mere end gulvslibning og gulvafhøvling. Vi tilbyder også både afslibning af trapper, dørtrin og bordplader.  Det ser jo ikke pænt ud, at gulvet har fået nyt liv, hvis dine trapper står i forfald. Derfor bør dine trapper, dørtrin og bordplader også blive tænkt ind i processen, når vi alligevel er i gang med gulvene.

Hele arbejdet er overstået og du slipper for, at skulle have os til at støve flere gange, mens resultatet vil efterlade et helt nyt rum, der holder i mange år frem. Vi anbefaler derfor altid, at tage hele rummet på én gang. Det samme gælder selvfølgelig også efterbehandlinger.

Går du med tanker om, at få fornyet dine gulve, så ring til os i dag. Vi kommer gerne ud og kigger på dine gulve og giver dig et uforpligtende tilbud. I samme ombæring drøfter vi både dine ønsker og muligheder i forhold til resultat og omfang.