Gulvservice er et håndværk

Gulvservice er et håndværk og derfor bør du vælge din gulvmand med omhu. Først og fremmest er det vigtigt, at I har en god kemi og du er tryg ved, at lade din gulvmand komme i dit hjem. Mindst lige så vigtigt er det også, at du har tillid til, at din gulvmand kan sit håndværk.

Gulvservice er mere eller mindre en fælles betegnelse for, alt hvad der har med gulve at gøre. Gulvservice omfatter både gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Gulvservice er, uanset om der er tale om gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling, et teknisk krævende håndværk for, at du opnår et flot og holdbart resultat. Gulvservice kræver masser af præcision og teknik for, at du får flotte ensartede gulve uden ujævnheder.

Gulvservice er mere end bare gulvafslibning

Gulvservice er ikke bare gulvafslibning. Gulvservice er meget mere. En god gulvmand vil altid bruge tid på, at rådgive dig i forhold til den rigtige løsning. Hos Flex Gulvservice kommer vi altid ud og foretager en inspektion af dine gulve. Nogle gange kan det være nødvendigt med en grovere behandling af dine gulve, hvorfor vi så vil foreslå en gulvafhøvling frem for en gulvafslibning. I et andet indlæg har vi skrevet meget mere om gulvafslibning. Her kan du blandt andet læse meget mere om hvad gulvafslibning kan gøre for dit gulv og om dine gulve skal behandles efter en gulvafslibning.

Hos Flex Gulvservice har vi valgt, at udover traditionel gulvservice, så tilbyder vi også afslibning af trapper og bordplader. På den måde kan vi sikrer, at du skaber et komplet nyt look i din bolig med flotte gulve, trapper og bordplader.

Gulvservice er også gulvbehandling

Derudover indbefatter gulvservice også, at du bliver rådgivet i forhold til hvilken gulvbehandling dine gulve skal have efter gulvafslibning eller gulvafhøvling. Det afhænger helt af rummets funktion og hvor udsatte dine gulve er for f.eks. skidt og snavs.

Det er flere forskellige typer af gulvbehandling. ludbehandlet gulv er mere sart end f.eks. oliebehandling. Hos Flex Gulvservice rådgiver vi dig altid til det rigtige valg af gulvbehandling. Ligesom vi også rådgiver dig til hvordan du bedst vedligeholder dine gulve, så de kan holde i mange år frem.

Du kan også bruge gulvbehandling til, at skabe et andet udtryk i rummet. F.eks. kan hvidpigmenteret olie eller ludbehandling være med til at lysne rummet op samtidig med, at strukturen i træet bliver bevaret.

At lægge gulv er også en gulvservice

De fleste af os betragter gulvservice som værende for gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling. Faktisk er gulvservice også indbefattet af, at kunne lægge et flot gulv. Det har vi hos Flex Gulvservice mange års erfaring inden for. Vi forhandler de populære Wiking Gulve og rådgiver dig gerne i valg af materialer og farver.

Dit valg af gulvtype og nuance afhænger nemlig af, hvilket rum gulvet skal lægges i. Ligesom rummets funktion har en afgørende betydning. I sidste ende skulle du gerne stå med et færdigt gulv, der både er holdbart og samtidig efterlader den stil, der passer til din bolig.

Wiking Gulve er kendt for, at være leveringsdygtige i trægulve af høj kvalitet. Du kan f.eks. vælge mellem ask, fyrretræs gulve, egetræs gulve, lærketræs gulve og Douglas Wiking.

Vælg gulvservice hos en gulvmand, der kan sit håndværk

Som vi skrev først i dette indlæg, så er det vigtigt, at vælge en gulvmand, der kan sit håndværk, når det kommer til gulvservice. I værste tilfælde kan det have fatale følger, hvis du ikke vælger en fagligt dygtig gulvmand. Hos Flex Gulvservice anbefaler vi, at du tager et kig på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/. Her kan du se anmeldelser fra tidligere kunder. Hvert år bliver der afholdt et stort award-show, hvor den bedste gulvmand inden for branchen bliver kåret på baggrund af de anmeldelser, som kunder har givet.

Hos Flex Gulvservice har vi været nomineret til at blive årets gulvmand i 5 år. I 2014, 2015 og 2017 var vi så heldige at bliver kåret som årets gulvmand. Selvom vi selvfølgelig er stolte, så er vi også meget ydmyge omkring det. Den eneste grund til, at vi har været med i vinderfeltet så mange år i træk, så havde vi ikke opnået det uden vores glade kunder. Du er meget velkommen til, at dykke ned i vores anmeldelser.

Hos Flex Gulvservice er vores håndværk lige så vigtigt som god service og derfor vægter vi også altid at have tæt dialog med vores kunder. En del af vores service består i, at vi altid kommer ud til en uforpligtende dialog omkring hvilken type gulvservice du har behov for. Vi har udelukkende personale, der har en stor erfaring med gulve og som samtidig er passioneret omkring deres håndværk. Desuden sørger vi for, at udvikle fremtidens gulvmænd og har derfor en lærling med os.

Når du vil have et uforpligtende tilbud, så er det altid ejeren Lars, der kommer ud til dig. Du kan møde hele holdet bag Flex Gulvservice her.

Skulle du have spørgsmål efter, at have læst dette indlæg, så ring til os og få svar – Det koster heldigvis ikke noget! 🙂