Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en mere dybdegående metode end f.eks. gulvslibning, når dine gulve skal have et nyt look. Afhøvling af gulve er særligt velegnet, hvor gulvene er mere medtaget eller hvor gulvene har særligt slidstærke efterbehandlinger, som f.eks. Fernis eller lim.

Gulvafhøvling kræver mere teknik og i værste fald kan gulvene blive skæve, hvis det ikke bliver udført korrekt. Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring med afhøvling af gulve og på den måde bliver du altså sikret imod ubehagelige overraskelser og samtidig får du et gulv, som fremstår flot og naturligt.

Du kan betragte os, som en stærk samarbejdspartner med gode anmeldelser der sikrer, at du får mest muligt for dine penge og et resultat, som er svært at opnå selv. Det er vores ekspertise indenfor gulvafhøvling og fordelagtige priser, der har gjort os til kundernes foretrukne samarbejdspartner i København og på Sjælland, når de har brug for afhøvling af gulve.

En god kommunikation og vejledning sikrer, at du tager dine beslutninger om en gulvafhøvling på et godt grundlag. Det er nemlig altid vigtigt, at beslutningen om at udføre en gulvafhøvling er taget af en professionel fagmand. Det kan være en svær vurderingssag, men hvis man udfører en afhøvling af gulve på et gulv, hvor der ikke er til tilstrækkelig gulv tilbage, så risikerer man helt at ødelægge gulvet. Det skal derfor vurderes, om det er mere optimalt at udføre en gulvafslibning i stedet for.

Hos Flex Gulvservice er rådgivning og dialog vores vigtigste redskab til at opnå tilfredse kunder. Derfor står vores dygtige medarbejdere klar til, at give dig den rådgivning og de løsningsforslag, der er de bedste for dig. Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog eller tilbud.

 

Gulvafhøvling hos Flex Gulvservice
Bring nyt liv til dine gulve med en gulvafhøvling.

Bliv ringet op

Gulvafhøvling kræver gulvbehandling

 

Efter gulvafhøvling fremstår dine gulve rå og ubehandlede. Det er vigtigt, at dine gulve får gulvbehandling, så de bliver slidstærke og kan klare hverdagens udfordringer – Uanset om det er i dit private hjem eller på kontoret. Hos Flex Gulvservice tilbyder vi følgende typer af gulvbehandling: