Afslibning af trappetrin og dørtrin

Udover gulvafslibning udfører vi også afslibning af trappetrin og dørtrin hos Flex Gulvservice. Afslibning af trappetrin og dørtrin kræver en særlig teknik og vis erfaring for, at opnå et pænt resultat. Ofte foretager vi afslibning af trappetrin og dørtrin sammen med gulvafslibning. På den måde opnår du ensartede overflader på trapper, dørtrin og gulve.

Trappetrin og dørtrin bliver ofte hurtigere medtaget end gulve, da det er en mindre flade, som bliver betrådt mere end på gulve. Vi benytter en lille håndholdt maskine, da en almindelig gulvsliber ikke kan nå helt ind i hjørner og kanter.

Efter afslibning fremstår trappetrinene og dørtrin helt rå. For at beskytte trappen mest muligt og gøre den slidstærk bør den efterbehandles med lud, sæbe, olie eller lak. Hos Flex Gulvservice anbefaler vi primært olie eller lak til efterbehandling, da det giver de mest slidstærke trappetrin og dørtrin.

Det er vigtigt, at vedligeholde trappetrin og dørtrin jævnligt, for at opnå længst levetid. Udover levetiden får du naturligvis også flotte trappetrin og dørtrin ved at vedligeholde dem. Hos Flex Gulvservice rådgiver vi dig naturligvis, så du kan vedligeholde dine trappetrin og dørtrin i længst tid. En tommelfingerregel er dog, at du skal undgå, at bruge for meget vand ved gulvvask – Vask hellere gulvet 2 gange.

Selvom vi er kåret som ”Årets gulvfirma” i 2014 og 2015, så har vi også stor erfaring med andre former for afslibning end blot på gulve. Vi rådgiver dig naturligvis til den bedste løsning, så du opnår slidstærke og pæne trappetrin og dørtrin.

 

Afslibning af trappetrin
Afslibning af trappetrin

Bliv ringet op

Vedligeholdelse af trapper og dørtrin

 

  • Trappetrin og dørtrin er mere sarte over for store mængder vand. Brug så lidt vand som muligt.
  • Trapper bør støvsuges jævnligt.
  • Vask trappetrin og dørtrin med sæbevand efter behov.
  • Brug aldrig skrappe rengøringsmidler på dine trappetrin og dørtrin – Vask hellere gulvet 2 gange med sæbespånevand.