Afslibning af bordplade

Vi bruger vores bordplader hver eneste dag og derfor er de også meget udsatte for slitage og ridser. Særligt bordplader af træ kan have behov for en afslibning i ny og næ. Efterfølgende er det naturligvis vigtigt, at efterbehandle din bordplade med olie. På den måde opnår du en stærk bordplade, der er mindre udsat for ridser og mærker.

Ofte bliver bordplader tørret af mange gange i løbet af en dag. Derfor kan især træbordplader komme til at se kedelige og matte ud. Med en afslibning af bordpladen og efterfølgende behandling med olie, vil din bordplade igen fremstå som ny.

Det er vigtigt, at vedligeholde din bordplade korrekt for ikke at ødelægge oliebehandlingen. Hvis oliebehandlingen bliver ødelagt, vil bordpladen blive modtagelig over for fugt og snavs og dermed blive ødelagt.

Afslibning af bordplade er ofte en billigere løsning og samtidig nemmere løsning end udskiftning af bordpladen. Hos Flex Gulvservice står vi naturligvis klar til, at hjælpe dig med afslibning af bordplader og i samråd med dig efterbehandler vi bordpladen, så den kan klare hverdagen i dit hjem.

Afslibning af bordplade hos Flex Gulvservice
Afslibning af bordplade af Årets Gulvmand

Bliv ringet op

Vedligeholdelse af bordplader

 

  • En træbordplade bør behandles med olie 2-4 gange årligt.
  • I den daglige rengøring bruges en fugtig klud, som er hårdt vredet op.
  • Rengøringsmidler og sæbe bør undgås, da det kan opløse olien.
  • Er der behov for at rengøre med sæbe, anbefaler vi sæbespåner.