Vi er nomineret til Årets Gulvmand 2018!

Sidste år tog vi prisen som Årets Gulvmand 2017 for 3. gang. Det er vi super stolte af, men vi er endnu mere stolte af, at vi for 5. gang er med fremme i førefeltet, da vi igen i år er blevet nomineret til Årets Gulvmand 2018! Det er vores mange glade kunder, der gør at vi endnu en gang kan være med til det store finaleshow i Cirkusbygningen d. 6.april og til jer skylder vi en kæmpe TAK!

Velkommen til Årets Gulvmand 2017

Endnu en gang har vi været så heldige, at modtage den prestigefyldte titel, som Årets Gulvmand 2017. Senest modtog vi prisen i 2014 og 2015, så er vi super stolte over igen, at kunne kalde Flex Gulvservice for Årets Gulvmand 2017. I 2016 var vi også nomineret til den prestigefyldte titel, som bliver tildelt ved et stort Award show. Vi er ikke bare stolte af, at være kåret som Årets Gulvmand. Vi er endnu mere stolte af vores håndværk og besidder en stor faglig stolthed.

Hvad betyder det så for dig som kunde? – Jo, du kan være sikker på, at når vi skal lave dine gulve, så er det med et resultat, hvor der ikke er indgået kompromis. Inden vi påbegynder dit arbejde, vejleder vi dig naturligvis til den bedste løsning og efterfølgende får du også vejledning i, hvordan du bedst kan vedligeholde dine gulve, så de forbliver flotte og slidstærke.

Med vores mange års erfaring og konstante udvikling vil du også altid få gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, der er udført med de nyeste teknikker og maskiner – En del af det er også årsagen til, at vi er med fremme i feltet blandt de bedste gulvfirmaer i hele Danmark. – Vi kører selv rundt på hele Sjælland og i København til hverdag, så ring bare til os, hvis du vil have et tilbud på dine gulve.

Hos os er vores service lige så vigtig, som vores håndværk. Derfor er tillid, dialog og overholdelse af deadline et must for os. Vi samler på glade kunder, fordi vi ved, at de er de bedste ambassadører for Flex Gulvservice.

 

Årets Gulvmand i 2014 og 2015
Nomineret til Årets Gulvmand i 2017

Bliv ringet op

Årets Gulvmand

 

  • Vi holder hvad vi lover
  • Vi går aldrig på kompromis
  • Vi rådgiver dig til den bedste løsning
  • Vi samler på glade kunder
  • Vi sørger for, at dine gulve bliver flotte og slidstærke