Årets Gulvmand 2014, 2015, 2017 & 2019

Endnu engang tog vi prisen som Årets Gulvmand for 4. gang. Det er vi super stolte af og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores fantastiske kunder, som har stemt på os. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at leve op til denne prestigefyldte title.

Vi har fokus på kunderne

Vi tror ikke på held! I hvert fald ikke når det kommer til prisen som årets gulvmand. vi tror derimod på at det gælder om at gøre sit absolut bedste for kunderne hver eneste gang, og lige gøre en ekstra indsats for at sikre at kunderne er tilfredse med det arbejde vi leverer. Vi er stolte af vores håndværk og vi går fantastisk højt op i at bevare et højt niveau – uanset om opgaven er stor eller lille.

Hvad betyder det så for dig som kunde? – Jo, du kan være sikker på, at når vi skal lave dine gulve, så er det med et resultat, hvor der ikke er indgået kompromis. Inden vi påbegynder dit arbejde, vejleder vi dig naturligvis til den bedste løsning og efterfølgende får du også vejledning i, hvordan du bedst kan vedligeholde dine gulve, så de forbliver flotte og slidstærke.

Med vores mange års erfaring og konstante udvikling vil du også altid få gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, der er udført med de nyeste teknikker og maskiner – En del af det er også årsagen til, at vi er med fremme i feltet blandt de bedste gulvfirmaer i hele Danmark. – Vi kører selv rundt på hele Sjælland og i København til hverdag, så ring bare til os, hvis du vil have et tilbud på dine gulve.

Hos os er vores service lige så vigtig, som vores håndværk. Derfor er tillid, dialog og overholdelse af deadline et must for os. Vi samler på glade kunder, fordi vi ved, at de er de bedste ambassadører for Flex Gulvservice.

 

Nomineret til Årets Gulvmand i 2017

Bliv ringet op

Årets Gulvmand

 

  • Vi holder hvad vi lover
  • Vi går aldrig på kompromis
  • Vi rådgiver dig til den bedste løsning
  • Vi samler på glade kunder
  • Vi sørger for, at dine gulve bliver flotte og slidstærke